Bedrijfsuitje Limburg

Organiseer een onvergetelijk teamuitje nabij Venray dankzij de activiteiten van Nika-actief. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Spannend teamuitje in de omgeving van Venray

Binnenkort heeft u een leuk teamuitje in de omgeving van Venray . Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor een pubquiz of een kanotocht. Ook de citygames van Nika-actief lijken u wel wat. Bij het GPS roofspel treft u het volgende scenario:

  • Uit een theehuis in Venray worden tijdens een kunsttentoonstelling waardevolle beelden van een bekende Franse beeldhouwer gestolen;
  • De politie is zwaar onderbezet en wil graag een beroep doen op uw collega’s;
  • Aan de hand van aanwijzingen in de stad probeert u in teamverband te beelden terug te vinden;
  • Wie als eerste de aanwijzingen vindt en de raadsels oplost, heeft gewonnen.

Culinair arrangement

Om het teamuitje in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of kunt kiezen voor een buffet. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 06-19408337.