Familiedag Limburg

Bij Nika-actief vindt u veel mogelijkheden voor het plannen van een familiedag nabij Venray. Sinds 2012 zijn wij de trotse eigenaar van een eigen outdoor terrein in de bossen. Hier is genoeg ruimte om met een grote groep mensen diverse activiteiten uit te oefenen.

Laat de organisatie van uw familiedag nabij Venray aan ons over!

In uw familie organiseert elk jaar een ander familielid een familiedag nabij Venray. Dit jaar is het uw beurt.  Nika-actief biedt speciale familie arrangementen waarbij u het volgende kunt verwachten:

  • Een smakelijke ontvangst met koffie en vlaai;
  • Een puzzeltocht waarbij iedereen in groepjes wordt verdeeld. Het oplossen van de puzzels vereist samenwerking, waardoor iedereen elkaar beter leert kennen;
  • Van dat fietsen word je hongerig. Daarom staat er na de puzzeltocht een luxe lunch klaar. Hier kan lekker nagepraat worden over het fietsavontuur;
  • Vervolgens is het tijd voor de tweede activiteit. Ga op stap met een coach of ga golfen op straat. Aan u de keuze!
  • Wie de dag met heel de familie wil afsluiten, kan kiezen voor onze culinaire arrangementen.

Contact

De activiteiten beginnen al bij een prijs van 5 euro per persoon. Voor meer informatie over de mogelijkheden over een familiedag in de buurt van Venray, kunt u ons altijd even bellen: 06-19408337, maar meteen reserveren mag natuurlijk ook. Voor extra voorpret, kijkt u even naar onze impressies.