Kinderfeest Limburg

Laat uw kinderfeest in Venray maar over aan Nika-actief. Wij organiseren al ruim zes jaar diverse activiteiten voor kinderen en volwassen. Overdag kunt u zich lekker uitleven en ’s avonds bieden wij culinaire arrangementen zodat u de dag in stijl kunt afsluiten.

Een flitsend kinderfeest in Venray

Vorig jaar had u uw handen vol aan het entertainen van een groep uitgelaten kinderen. Pak het dit jaar anders aan en laat het kinderfeest in Venray over aan Nika-actief. Bij een sportieve zoon inclusief zijn actieve vriendengroep, is laserschieten een goed idee.

  • In de bossen kunnen de jongens sluipen, ontwijken en goed mikken. Dit alles doen ze in een prachtig camouflagepak, waardoor ze zich goed kunnen verstoppen tussen de bomen;
  • Wij bieden dit spel aan voor kinderen vanaf acht jaar en we vragen minimaal acht deelnemers;
  • Onze Marshall houdt toezicht en legt voor het spel begint alle regels uit;
  • Bij het lasergamen maken wij gebruik van infraroodstralen die ongevaarlijk zijn;

Versnaperingen

Ook lassen wij een pauze in waarin de kinderen worden voorzien van een glas ranja en een zakje chips. Natuurlijk is dit even lekker, maar nadat het spel is afgelopen, kunt u rekenen op een groep hongerige soldaatjes. Maak het uzelf gemakkelijk en sluit de dag feestelijk af door pannenkoeken te eten of een pizza te bakken in eigen oven. Bent u enthousiast geworden? Reserveert u dan meteen! Indien u liever eerst wat meer informatie wilt over het organiseren van een kinderfeest in Venray kunt u ons natuurlijk even bellen: 06-19408337.