Bedrijfsuitje Limburg

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje in Limburg dankzij de activiteiten van Nika-actief. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Gezellig bedrijfsuitje in Limburg / Brabant

Binnenkort heeft u een leuk teamuitje in Limburg / Brabant. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren, kies bijvoorbeeld voor 1 van onze dag arrangementen:

Go outdoors | In de ochtend schiet clinic en in de middag bosgolf

Shoot & Hike | In de ochtend laser kleiduif schieten en in de middag een mooie geocache door de bossen

Go kano-geocaching | In de ochtend geocaching en in de middag heerlijk genieten in de kano
Al onze dag arrangementen zijn inclusief lunch.

Een arrangement zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Of neemt het tegen elkaar op in een van de programma’s zoals 71 graden Noord of Expeditie Robinson. Liever een uitje in het centrum van Venray? Dat kan natuurlijk ook. We hebben diverse leuke stadsgames. Escape the City in het programma Deadline of los diverse coldcase zaken op in de Detective.

Dagje uit in de buitenlucht

Om het bedrijfsuitstapje in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 0478-700539.