Bedrijfsuitstapje Limburg

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitstapje in Limburg. Regio van Venray dankzij de activiteiten van Nika-actief. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten. Iets leuks doen met collega’s is vaak erg belangrijk voor het team. Uiteraard kunnen wij deze ook als teambuilding wegzetten. Zo blijft uw team scherp op een leuke manier. Met programma’s als Expeditie Robinson kunt u hier een mooie invulling aan geven.

Gezellig bedrijfsuitje in Limburg / Brabant

Binnenkort heeft u een leuk teamuitje in Limburg / Brabant. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren, kies bijvoorbeeld voor 1 van onze dag arrangementen:

Go outdoors | In de ochtend schiet clinic en in de middag bosgolf

Shoot & Hike | In de ochtend laser kleiduif schieten en in de middag een mooie geocache door de bossen

Go kano-geocaching | In de ochtend geocaching en in de middag heerlijk genieten in de kano
Al onze dag arrangementen zijn inclusief lunch.

Een arrangement zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Dagje uit in de buitenlucht

Om het bedrijfsuitstapje in Limburg met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 0478-700539.