De leukste corona proof outdoor activiteiten in Merselo/Venray

Nika-actief biedt diverse corona proof activiteiten. Juist nu willen we er samen op uit met het gezin of met vrienden. Er zijn diverse activiteiten die daarin een passen. Denk aan het kanovaren of een schiet clinic. Verantwoord activiteiten organiseren op 1,5 mtr afstand? Nika-actief heeft een groot activiteiten terrein waarbij afstand houden geen probleem is.

Onze activiteiten die corona proof zijn voldoen aan de volgende criteria:

  • 1,5 mtr afstand wordt gegarandeerd
  • Kunnen plaats vinden in kleine groepen(vanaf 1 juni tot 30 personen)
  • Materialen kunnen makkelijk gedesinfecteerd worden

Ben je op zoek naar een geschikte, leuke en uitdagende buiten activiteit in de buurt van Venray? Dan ben je bij Nika-actief aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag op ons outdoor terrein of andere locatie in de buurt van Venray/Merselo of op een andere (eigen) locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. Nika-actief heeft jarenlang ervaring in het organiseren van activiteiten voor (grote) groepen. We nemen de organisatie van jouw outdoor uitje graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een buiten activiteit in Limburg / Brabant voor iedereen

Als organisator wil je elk jaar een andere activiteit organiseren. Nika-actief heeft diverse uitdagende, rustige en spannende activiteiten. Voor jong en oud een leuk dagje uit organiseren lastig? Het meest gekozen outdoor programma is onze 71 graden Noord activiteit.

Combineer met een binnen activiteit

Niet de hele dag buiten? Combineer dan je buiten activiteit met een binnen activiteit van Nika-actief. Met het ruime aanbod helpen wij je graag om een leuk dagje uit samen te stellen.

Een outdoor activiteit zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte outdoor activiteit samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Tot snel bij Nika-actief!

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen of culinaire mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je mee naar aanbod voor jullie uitje in Limburg. Zien we je binnenkort? Dan gaan we er een topdag van maken!