Familiedag Venray

Nika-actief biedt diverse mogelijkheden voor leuke familiedag in Venray. Wij organiseren onze activiteiten in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in het centrum van Venray als op ons outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Familiedag organiseren lastig?

Ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren? Met meer dan 40 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw familiedag tot een succes te brengen.  Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.
Bij Nika-actief kies je uit diverse spellen op ons outdoor terrein zoals:

Stel je eigen dag samen of kies uit de samengestelde arrangementen. Zo is je familiedag zo geregeld. De dag arrangementen zijn inclusief lunch!
Niet zoveel budget dit jaar? Speel bosgolf, cornhole of maak een mooie geocache wandeling.

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Test je Nederlandse kennis in onze Ik Hou van Holland show. Of test je kennis in een van onze quizen.

Culinair nagenieten!

In de buitenlucht zijn maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.