Groepsuitje Limburg

Organiseer een onvergetelijke groepsuitje in Limburg nabij Venray/ Horst dankzij de activiteiten van Nika-actief. Zowel binnen als buiten organiseren wij voor uw collega’s, familieleden of vrienden meer dan 50 verschillende activiteiten in Limburg / Brabant. Het grootste aanbod voor een groepsuitje in Limburg

Leuk groepsuitje in de omgeving van Venray/Overloon

Moet u dit jaar een leuke activiteit organiseren voor uw familie, vrienden of voor uw collega’s? U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor een activiteit op ons outdoor terrein in de bossen bij Merselo. Hier bieden wij tal van leuke uitjes aan. Zoals de programma’s 71 gr Noord of Expeditie Robinson. Zijn je vrienden of collega’s nog te vertrouwen bij het programma Wie is de Mol? Maar denk ook eens aan laser kleiduifschieten.  Ook bieden we diverse stadsgames aan in Venray. Een interactieve detective of ga met elkaar The challenge aan, ontdek het centrum van Venray met de ontdekking. Sportief op pad kan ook met de leuke 6-persoon familie fietsen.

Leuke dingen doen! Dat doe je bij Nika-actief

Om het uitje in Limburg/Brabant met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 0478-700539.