Kanovaren kinderfeestje

Kanovaren is een leuk origineel kinderfeestje. Beetje spetteren, peddelen en goed stuurwerk zorgt voor een leuke middag kanovaren.
Vanuit Tienray(Gemeente Horst aan de Maas) vertrekken we met de kano richting Meerlo om al peddelt te eindigen net voor Wanssum(Gemeente Venray). De afstand die hierbij wordt afgelegd is 5 km in ongeveer 1,5 a 2 uur.

Kanovaren samen met je vriendjes

Kanoën is uitermate geschikt voor jong en oud. Voor elke deelnermer is er een zwemvest beschikbaar, voor iedereen zonder zwemdiploma is dit verplicht. Bij elke kano zal een spat-waterdicht tonnetje geleverd worden voor je spullen.

Afhankelijk van de leeftijd raden wij aan om in elke kano een ouder mee te laten varen. Er is plaats voor 1 ouder met nog 3 kinderen.

 Prijs informatie

  • Vanaf 8 kinderen
  • Vanaf 9 jaar
  • € 10,-
  • Tijdsduur 1,5 á 2 uur
  • Denk aan kleding advies
  •  Vertrekpunt Tienray

Opmerkingen

Veiligheid:
Het kanovaren gebeurt geheel op eigen risico. Er dienen enkele volwassenen mee te varen. Voor iedereen die niet in het bezit is van een zwemdiploma stellen we het dragen van een zwemvest verplicht. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwemvest aan te vragen.

Materiaal:
Wij adviseren u om waardevolle spullen thuis te laten maar om uw eigendommen te beschermen, verstrekken wij per kano een spatwaterdichte ton. Voor brildragers hebben we een stukje touw, om deze aan het zwemvest te knopen.

Bij verlies van een peddel wordt € 35,- euro in rekening gebracht.

Kledingadvies:
Draag kleding die nat mag worden, geen slippers maar oude (gym)schoenen en neem een handdoek en een setje reservekleding mee.

Vervoer:
U verzamelt een half uur voor vertrek per kano op het startpunt. De chauffeurs van de auto’s zetten de overige mensen af bij het beginpunt. Daarna rijden ze door naar de parkeerplaats bij het eindpunt. Hier staat de begeleider de mensen op te wachten. Met ons busje zullen de chauffeurs weer terug gebracht worden naar het beginpunt. Na de kanotocht, eenmaal aangekomen op het eindpunt is het nog 10 minuten lopen naar de parkeerplaats voor de auto’s.

Het weer:
De Groote Molenbeek wordt sterk beinvloed door de neerslag die er valt. Deze kan in een nacht bij zware neerslag dermate stijgen zodat kanovaren niet mogelijk is. Uiteraard proberen wij dit van te voren in te schatten. In overleg proberen we tot een goed alternatief te komen zodat u toch een leuk uitje kunt beleven.

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Opmerking