Kinderfeest Horst

Een onvergetelijk kinderfeest vieren in omgeving Horst: Nika-actief maakt het graag voor u mede mogelijk! Organiseer dit jaar het gaafste kinderfeestje voor uw zoon of dochter! Wij zijn in het bezit van een outdoor terrein in de bossen op 10 min rijden vanaf Horst. Hier organiseren wij diverse activiteiten geschikt voor jong en oud.

Kinderfeestje nabij Horst: bij ons gegarandeerd een succes

Een kinderfeestje organiseren in omgeving Horst, het is nog best lastig ieder jaar weer met een origineel idee te komen. Kiest u bijvoorbeeld voor onze activiteit kinderpaintball dan bent u succes verzekerd. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf negen jaar met een minimaal aantal deelnemers van acht personen. Zijn de jongens of meisjes nog jonger dan kunnen ze al gaan laser schieten.

Ook organiseren wij:

  • Wie is de mol Kids? Zijn jouw vriendjes wel te vertrouwen???
  • Liever actief in het donker? Wat dacht je van nachtsteppen?
  • Schiet op elkaar met pijl en boog, uiteraard pijlen met een speciale zachte schuimpunt. Achery Tag, super vet!
  • Liever indoor? Dat kan ook met de gave Escape Game. Weet jij de schatkisten te openen?
  • Samen de uitdaging aangaan met het programma Expeditie Robinson

Feestelijke afsluiter: zelf pannenkoeken of pizza bakken

Naast een middagje paintballen volgt een feestelijke afsluiter van het kinderfeestje in omgeving Horst. Sluit het feestje af in stijl! Bak zelf je eigen pannenkoek of pizza.
Lijkt het u wel wat een feestje door ons te laten organiseren? Boek vandaag nog het gaafste kinderfeestje voor uw zoon of dochter! U kunt er ook voor kiezen eerst wat inspiratie op te doen door onze website te bekijken. Heeft u vragen? Stel ze ons dan gerust door te bellen naar 0478-700539.