Fat Max E-step

Heerlijk toeren door de landerijen en bossen. Dat kan bij Nika-actief. De Fat Max, een uit de kluiten gewassen step met extra brede banden. Je hoeft zelf niet te steppen want de Fat Max is uitgerust met een elektro motor. De Fat Max is een E-step welke legaal op de Nederlandse wegen mag rijden.

Heerlijk cruisen op de Fat Max

Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede banden zorgt onderweg voor veel bekijks en leuke reacties. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral erg leuk!

De E-step is een hele stoere step met een elektromotor. De steps rijden max 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading. Vanaf 16 jaar mag je de Fat max besturen. Na een korte uitleg stap je op en rijd je er heel makkelijk mee weg.

Is de groep te groot, combineer dan met bijvoorbeeld laser kleiduifschieten of 1 van de andere activiteiten.
Een leuk uitje!

Uitermate geschikt voor een gezellige vrijgezellenfeest, vriendendag of bedrijfsuitje!

 Prijs informatie

  • Vanaf 4 personen
  •  Leeftijd vanaf 16 jaar

  • 2 uur tocht € 22,50 p.p.
  • 3 uur tocht € 25,- p.p.

  • Merselo
  • Uw eigen locatie

Voorwaarden

–       Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar
–       U dient de algemeen geldende verkeersregels te handhaven.
–       De Fat Max  is geheel op eigen risico.
–       Iedereen dient voorafgaand aan de activiteit een eigen risico verklaring te tekenen.
–       Er mag geen alcohol worden gedronken voor en tijdens de rit.
–       Wij hebben maximaal 15 Fat Max e-step tegelijk beschikbaar.

Verzekering:
De Fat Max E-steps zijn standaard WA verzekerd.

heel slecht

★☆☆☆☆
1 5 1
de scooter ging de hele tijd kapot en en we moesten er zelf voor betalen wat een zooitje ongeregeld

Prima organisatie

★★★★★
5 5 1
Vanmorgen hebben we met 4 dames een scootertocht gemaakt van 90 km. vanuit Merselo met gehuurde scooters van Nika Actief. Het zijn fijne, nieuwe scooters. 's Morgens werden we hartelijk ontvangen en kregen we duidelijke uitleg over de scooters en de tocht. Onze knooppuntenstrookjes werden zelfs geplastificeerd ivm de te verwachten regen ( we hebben de hele dag prima weer gehad met zelfs af en toe zon ). Toen na de lunchpauze het contactsleuteltje van een van de scooters in het slot afbrak, kwam Niek na een telefoontje direct een nieuwe scooter brengen en konden we na een half uurtje onze tocht weer vervolgen. Na afloop werden we weer opgewacht in Merselo en kregen we te horen dat van de dames die op korte termijn af hadden moeten zeggen, evengoed het reeds betaalde geld wordt teruggestort, erg netjes van de organisatie. Wij komen zeker weer een dagje scooteren en willen ook graag een middagje de electrische steppen uitproberen. Niek, bedankt, we hebben een hele leuke dag gehad.
Naam
Email
Titel
Beoordeling
Opmerking