Welkom bij NiKa-Actief B.V

Al jaren organiseren wij leuke indoor en outdoor uitjes zoals bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, gezellig teamuitje, vriendendag, familiedag of zomaar een uitje. Dit doen wij in en om Merselo of Venray.

Ook wij blijven ons ontwikkelen en blijven ons aanbod activiteiten jaarlijks uitbreiden. Waaronder de interactieve GPS activiteit in het centrum van Venray, het moordspel of het spel de Uitdaging. Met deze stadsgames gaat u op pad met een gps en uw mobiele telefoon. Slaagt u erin om alle opdrachten te voldoen?

Het hele jaar geopend en met meer dan 50 activiteiten altijd een passend uitje!

Sinds begin 2012 beschikken wij over een eigen Outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon! Een perfecte locatie om aan diverse activiteiten deel te nemen. Hier bieden wij oa Highland Games, handboog schieten, kratstapelen, 71graden Noord, bamboe bouwen, blaaspijpschieten en disc golf aan. Vanaf 2014 ook paintball, paintball & laser schieten voor kinderen voor bijvoorbeeld een te gek kinderfeestje! Medio 2015 hebben we het kanovaren in ons aanbod opgenomen. We hebben een mooie tocht per kano over de Groote Molenbeek!

Liever niet afhankelijk van het weer? Een perfecte indoor activiteit is onze spelshow “Ik hou van Holland” of de pubquiz of de zoektocht naar de nieuwe James Bond. Liever onderweg in het bos; dan is klootschieten, Geocache, GPS wandeling of bosgolf iets voor u.

Onze activiteit is uw dagje uit! Dit alles is natuurlijk te combineren met één van onze culinaire arrangementen in samenwerking met De Lekkernij / ’t Anker te Merselo of Herberg de Klomp te Venray.

Outdoor games; GPS-tochten; Steppen; Scootertochten; City games; Highland games; Familiefietsen te veel om op te noemen. Bekijk ook eens onze andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons op nemen om uw wensen kenbaar te maken

Veel plezier met het bekijken van onze website en wij zien u graag eens bij één van onze activiteiten.