Paintball Boxmeer

Bekijk de mogelijkheden voor paintball in de regio Boxmeer via Nika-actief. Wij beschikken over een eigen outdoor terrein in de bossen waar wij ons paintball terrein hebben ingericht. Een mooi bosrijk terrein met open vlaktes met gras in het midden. Het paintball terrein is 8000m2 groot en beschikt voor verschillende velden. Als de beschikbaarheid het toelaat kun je op alle velden spelen.

Een potje paintball nabij Boxmeer, de vrijgezellen activiteit bij uitstek!

Uw beste vriend gaat trouwen en hij heeft u gevraagd ceremoniemeester te zijn. Leuk! Dat betekent dat u ook het vrijgezellenfeest mag organiseren. Bij een groep mannen staan de woorden actief en competitie altijd voor succes. Daarom gaat u voor paintball nabij Boxmeer. U kunt hierbij het volgende verwachten:

  • Een prachtig camouflagepak inclusief masker zijn inclusief;
  • Tijgeren door heuvels en schuilen achter bomen;
  • Uw zenuwen worden op de proef gesteld, net als uw tactisch inzicht en het vermogen om snel te bewegen;
  • Het paintballen werkt met behulp van perslucht en de kogels zijn biologisch afbreekbaar.
  • Wordt u geraakt door een paintball? Dan spat de verfkogel uiteen en kan iedereen zien dat u geraakt bent.
  • De balletjes vroegtijdig op? Tegen een scherp tarief vul je ze snel weer aan.

Actief uitje! Lets play paintball

De verfkogels bevatten verf op waterbasis waardoor je ze eenvoudig kunt afspoelen. Zo hoeft het thuisfront niet te zien dat u het onderspit moest delven tijdens paintball. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten? Bekijk dan alvast ons activiteiten terrein, bel voor meer informatie: 0478-700539 of reserveer direct.