Paintball Helmond

Nika-actief biedt diverse mogelijkheden voor paintball in de regio Helmond. Wij organiseren onze activiteiten in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in het centrum als op ons outdoor terrein.

Paintball, super vet uitje!

Uw teamleider heeft gevraagd of u het maandelijkse personeelsuitje wilt organiseren. Vorige maand hebben jullie een etentje gehad, dus nu wilt u graag wat actiefs doen. Paintball nabij Helmond lijkt u wel wat. Bij Nika-actief kiest u uit diverse spellen:

  • Capture the flag: hierbij strijden twee teams tegen elkaar om als eerste de verstopte vlag te veroveren;
  • VIP spel: hierbij draait het nog meer om tactiek en teamwork. Iemand uit jullie team is de president en die moet beschermd worden. Het team dat als eerste de president van de tegenstander raakt, komt als winnaar uit de bus.

Collega’s die niet mee willen doen omdat ze bang zijn dat ze de verf niet uit hun kleding krijgen, stelt u eenvoudig gerust:

  • Iedereen krijgt van Nika-actief een mooi camouflagepak aan met bijpassende masker;
  • De verf is waterbasis waardoor je het eenvoudig van je gezicht of handen afspoelt.
  • Onze paintball wapens zijn met een radar afgesteld zodat het goed te spelen is.

Ook kinderpaintball, een super gaaf kinderfeestje!

Tijgeren, verstoppen en goed samenwerken, maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wilt u graag het paintball in de omgeving van Helmond vastleggen voor uw teamuitje? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.