Kanovaren

Het Lekker Buiten schoolprogramma! Vul de introweek of afsluiting van het schooljaar lekker buiten en sportief in met een van de activiteiten van Nika-actief. Kanovaren op de Groote Molenbeek is een avontuur op zich. Met de vele bochten en stroomversnellingen een fantastische ervaring.

Kanovaren met je klasgenoten!

Programma van 1,5 a 2 uur bestaande uit:

Kanovaren vanaf Tienray naar Wanssum 5 km.
Maximaal 40 personen op basis van 4 personen per kano.

Meer kinderen? Kies dan voor de combinatie met een geocache, waarbij de helft eerst gaan geocachen en daarna kanovaren.

 Prijs informatie

  • Vanaf 25 persoon
  • € 7,50 p.p. (ma-vrij)

  • Programma
  • 10.00 of 14.00 Ontvangst in Tienray
  • 10.00 – 12.00 Kanovaren ochtend programma
  • 14.00 – 16.00 Kanovaren middag programma

  •  Denk aan kleding advies
  • Startpunt Reijnbroeckerweg Tienray

Opmerkingen

Veiligheid:
Het kanovaren gebeurt geheel op eigen risico. Voor iedereen die niet in het bezit is van een zwemdiploma stellen we het dragen van een zwemvest verplicht. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwemvest aan te vragen.

Materiaal:
Wij adviseren u om waardevolle spullen thuis te laten maar om uw eigendommen te beschermen, verstrekken wij per kano een spatwaterdichte ton. Voor brildragers hebben we een stukje touw, om deze aan het zwemvest te knopen.

Bij verlies van een peddel wordt € 35,- euro in rekening gebracht.

Kledingadvies:
Draag kleding die nat mag worden, geen slippers maar oude (gym)schoenen en neem een handdoek en een setje reservekleding mee.

Vervoer:
De tocht begint in Tienray. Hier wordt je afgezet en in Wanssum weer opgehaald(eigen vervoer). Of je arriveert met de fiets in Tienray, deze wordt naar Wanssum gebracht.

Het weer:
De Groote Molenbeek wordt sterk beinvloed door de neerslag die er valt. Deze kan in een nacht bij zware neerslag dermate stijgen zodat kanovaren niet mogelijk is. Uiteraard proberen wij dit van te voren in te schatten. In overleg proberen we tot een goed alternatief te komen zodat u toch een leuk uitje kunt beleven.