Teambuilding in Limburg

Meer dan zomaar een uitje organiseren waar het ook echt gaat om de teambuilding! Dat kan bij Nika-actief gelegen in het prachtige Limburg. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Echte teambuilding in de omgeving van Venray

Binnenkort heeft u een teambuilding dag in de omgeving van Venray. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor een leuk uitje zoals expeditie robinson of een kanotocht. Of wat dacht u van een stadsgame of liever een stukje toeren op de coole fat max e-step.

Met je collega’s een leuk uitje in Limburg

Om het personeelsfeest in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak zelf een pizza in een echt hout oven. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Heeft u nog vragen bel of whatsapp ons gerust: 0478-700539