Teamuitje Gemert

Organiseer een onvergetelijk teamuitje in Gemert dankzij de activiteiten van Nika-actief. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Gezellig bedrijfsuitje in Limburg / Brabant

Binnenkort heeft u een leuk teamuitje in Limburg / Brabant. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. Stel je eigen dag samen of kies uit de samengestelde arrangementen. Zo is je familiedag zo geregeld. De dag arrangementen zijn inclusief lunch!

Go outdoors | In de ochtend schiet clinic en in de middag bosgolf

Go kano-geocaching | In de ochtend geocaching en in de middag heerlijk genieten in de kano
Al onze dag arrangementen zijn inclusief lunch.

Een arrangement zelf samenstellen

Leuke activiteiten vind je natuurlijk bij Nika-actief:

  • Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden!
  • Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u!
  • Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games.
  • Toeren op de stoere Fat max E-step.
  • Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren!

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Of neemt het tegen elkaar op in een van de programma’s zoals 71 graden Noord of Expeditie Robinson. Liever een uitje in het centrum van Venray? Dat kan natuurlijk ook. We hebben diverse leuke stadsgames.

Niet zoveel budget dit jaar? Speel bosgolf, cornhole of maak een mooie geocache wandeling.

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Test je Nederlandse kennis in onze Ik Hou van Holland show. Of test je kennis in een van onze quizen.

Om het bedrijfsuitstapje in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Bel of WhatsApp ons dan gerust: 0478-700539.