Teamuitje in Limburg

Ga voor een gezellig teamuitje en kom naar Nika-actief in het prachtige Limburg. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten. Met onze jarenlange ervaring bieden wij tal van leuke activiteiten om jullie teamuitje tot een succes te brengen.

De leukste teamuitjes in de omgeving van Venray

Binnenkort heeft u een teamuitje in Limburg. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor een leuk uitje zoals expeditie robinson of een kanotocht. Of wat dacht u van een stadsgame of liever een stukje toeren op de coole fat max e-step.

Liever een actief teamuitje? Ga dan paintballen op ons 8000m2 groot paintball terrein op de grens met Overloon en Venray.

Met je collega’s een leuk teamuitje in Limburg

Om het personeelsfeest in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak zelf een pizza in een echt hout oven. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Heeft u nog vragen bel of whatsapp ons gerust: 0478-700539