Vriendendag Sint Anthonis

Nika-actief biedt diverse mogelijkheden voor leuke vriendendag bij Sint Anthonis. Wij organiseren onze activiteiten op zo’n 10 minuten rijden van Sint Anthonis in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in het centrum van Venray als op ons outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Vriendendag in Sint Anthonis organiseren lastig?

Als stel of als vrienden ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren. Met meer dan 50 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw vriendendag tot een succes te brengen.  Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.
Bij Nika-actief kies je uit diverse spellen op ons outdoor terrein zoals:

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Of test je kennis in een van onze quizen.

Culinair nagenieten!

In de buitenlucht zijn maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch of via whatsapp contact met ons op: 0478-700539 Direct online reserveren.