Vrijgezellendag Deurne

Nika-actief biedt diverse mogelijkheden voor een leuke vrijgezellendag bij Deurne. Wij organiseren onze activiteiten 15 min rijden van Deurne. Dit doen wij zowel in de stad, centrum van Venray als op outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Vrijgezellendag in de buurt van Venray voor mannen & vrouwen

Als familie of vriendengroep heeft u de taak om voor de vrijgezel een onvergetelijke dag te organiseren. Wij organiseren tal van leuke activiteiten om uw dag mee te starten. Van paintball tot een interactieve stadsgame. Liever iets actiefs doen? Voor de heren gaat het vaak om de sterkste man tijdens onze Highland games op het outdoor terrein. Maar ook kanovaren behoort vaak bij een leuke vrijgezellendag. De dames stappen vaak op ons scooters of elektrische step.

Culinair arrangement

Tijgeren, verstoppen of goed samenwerken, maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wilt u graag een vrijgezellendag in de omgeving van Venray vastleggen voor uw groep? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.