Vrijgezellenfeest Limburg

Nika-actief biedt diverse mogelijkheden voor een leuk vrijgezellenfeest in Limburg. Wij organiseren onze activiteiten in Limburg in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in de stad als in de natuur, bijvoorbeeld op ons outdoor terrein op de grens met Limburg en Brabant.

Gezellig vrijgezellenfeest in Limburg

Als familie of vriendengroep heeft u de taak om voor de vrijgezel een onvergetelijke dag te organiseren. Wij organiseren tal van leuke activiteiten om uw dag mee te starten. Van paintball tot een interactieve stadsgame. Liever iets actiefs doen? Voor de heren gaat het vaak om de sterkste man tijdens onze Highland games op het outdoor terrein.

Ga lekker het water op tijdens je vrijgezellendag, ga kanovaren over het door velen benoemde prachtige kanotocht. In 1,5 uur vaar je van Tienray naar Wanssum.

Moet je een leuke vrijgezellendag in Limburg organiseren voor dames, denk dan aan onze stoere elektrische step. Na een korte uitleg stap je op en toert naar Overloon, hier pauzeer je even met bijvoorbeeld een heerlijke ijs en daarna weer verder toeren.

Ga gezellig met je groep op stap en boek een leuk uitje bij Nika-actief. Met de jarenlange ervaring zorgen wij voor een leuk uitje voor jullie vrijgezellendag!
Op ons outdoor terrein kun je in alle rust genieten van de leukste activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het geheel vernieuwde Expeditie Robinson of een toffe schiet clinic.

Er samen op uit

Tijgeren, verstoppen of goed samenwerken, maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wilt u graag een vrijgezellendag in de omgeving van Venray vastleggen voor uw groep? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.